Nöjda klienter är vår bästa lön

Nöjda klienter är vår bästa lön. Nöjda klienter pratar med sina företagarkollegor om oss. På så sätt har vi fått nöjda klienter sedan början av 60-talet.

Peter Bergkvist, VD, DL2 Consulting AB

"DL2 ställer höga krav på att det vi levererar till våra kunder håller hög kvalitet, samma höga krav ställer vi på våra leverantörer. Wasberg Redovisning gör ett mycket bra jobb, vi är väldigt nöjda. De har genom åren hjälpt oss med allt ifrån löpande bokföring, löner, skattefrågor, deklarationer, bokslut till löpande rådgivning. De har även visat en smidighet och kunnat tillmötesgå våra krav på att i största möjliga mån kunna använda moderna arbetssätt och jobba papperslöst."

Magnus Hestréus, VD, Reklambyrån Kontrapunkt

"
Wasberg Redovisning och vi har samarbetat i mer än ett decennium. Det säger det mesta tycker jag. Att vi stannar år efter år beror på att de erbjuder hög servicenivå, god kvalitet på tjänsterna och mycket trevliga medarbetare."

Radu Majdan, Dentalbiten AB

"Som hantverkare inser man snart att arbetstiden inte skall upptas av pappersarbete. Redan när jag startade mitt företag 1995 kom jag i kontakt med Wasberg Redovisning. Som tur var träffade jag rätt direkt. De har svar på mina frågeställningar, snabb och adekvat service, alltid trevliga, kommer med goda råd när jag behöver det. Kort sagt, de bryr sig om mig som kund. Jag kan utan tvekan varmt rekommendera dem."

Christer Öhman, VD, AB Swedia El & Teleteknik

"För oss på AB Swedia El &Teleteknik är Wasberg ett självklart val. Vi sätter stort värde på deras kunskap och trevliga bemötande."

Jan Anttila, VD och ägare JR Kött AB och Stockholm World AB. Kunder sedan 2008.

”Wasberg Redovisning AB uppfyller våra krav med en hög och bred kompetens och levererar alltid förstklassigt.
Servicen är topp. Känslan är att Wasberg Redovisning AB med personal bryr sig mycket / mer och sätter ett personligt engagemang i första rummet. Detta värdesätter vi på Stockholm World AB och JR Kött AB högt."